Kaufland – conectare EDI – Schimb Electronic de Date

Kaufland – Conectare EDI cu reteaua Kaufland din Romania si din alte tari

EDIconnect iti poate asigura conectarea directa prin intermediul EDI cu lantul de magazine Kaufland. Utilizand platforma EDI (electronic data interchange = schimb electronic de date) pe care o punem la dispozitia companiei tale, Kaufland iti va putea trimite comenzile in format electronic (EDI). In functie de Kaufland, prin intermediul platformei noastre vei mai putea schimba si alte mesaje electronice, atat financiare, cat si comerciale, precum facturi, avize de insotire a marfii, confirmari, etc.

Schimbul electronic de date cu Kaufland se poate semi-automatiza prin intermediul platformei online webEDI sau poate fi automatizat complet prin integrarea solutiei noastre cu sistemul informatic pe care-l foloseste compania dumneavoastra: soft contabilitate, ERP, CRM sau SAP.

Daca esti furnizor si in magazinele Kaufland din strainatate, iti putem asigura conectarea cu aceastea prin intermediul aceleiasi platforme, fara a necesita alte implementari/integrari cu sistemele informatice pe care le foloseste compania ta.