Brick – Five Holding – EDI – Schimb Electronic de Date

Conectare EDI cu reteaua Brick Romania – Five Holding din Romania

EDIconnect iti poate asigura conectarea directa prin intermediul EDI cu lantul de magazine Brick – Five Holding unde este provider unic EDI. Utilizand platforma EDI (electronic data interchange = schimb electronic de date) pe care o punem la dispozitia companiei tale, Brick iti va putea trimite comenzile in format electronic (EDI). In functie de Brick Romania, prin intermediul platformei noastre vei mai putea schimba si alte mesaje electronice, atat financiare, cat si comerciale precum facturi, avize de insotire a marfii, avize de receptie / NIR si alte confirmari tip APERAK.

Schimbul electronic de date se poate semi-automatiza prin intermediul platformei online webEDI sau poate fi automatizat complet prin integrarea solutiei noastre cu sistemul informatic pe care-l foloseste compania dumneavoastra: soft contabilitate, ERP, CRM sau SAP.

Apasa pe butonul rosu daca esti un Client nou EDIconnect pentru a fi redirectionat catre un formular prin care sa ne oferi mai multe detalii si vom reveni la tine cat mai curand posibil.

Documentatie integrare si automatizare cu sistemul informatic ERP / WMS / de gestiune