EDI pentru Industria Auto

EDI pentru Industria Auto

Industria automobilistică se bazează pe folosirea EDI de peste 40 de ani încoace. Schimbul electronic impecabil de documente dintre producătorii de mașini și lanțul lor de aprovizionare este responsabil pentru aparenta lipsă de efort cu care își desfășoară în prezent activitatea liniile de producție de mașini.

EDI sprijină aceste procese prin oferirea unei metode rapide și eficiente de a transfera documente importante. Posibilitatea de a vedea nivelul real al inventarului, precum și cea de a fi notificat atunci când o livrare se apropie de termenul ei de primire sunt caracteristici-cheie ale procedeelor Just-in-Time (JIT) și Lean Manufacturing, făcându-le un aliat eficient în afacerile desfășurate.

Pentru ca industria automobilistică să funcționeze corect la nivel mondial, este necesar ca producătorii de automobile să își poată ține furnizorii la curent în timp real, indiferent de țara de proveniență. Mulți manufactori de automobile s-au stabilit în Europa de Est, Brazilia și China, de exemplu. Prin urmare, un schimb electronic perfect este esențial. Piețele low-cost sau în plină dezvoltare au abilități ITC limitate, de aceea este important ca producătorii de automobile să poată furniza unelte EDI accesibile care permit chiar și micilor furnizori să ia parte la procesul de schimb de date electronic.

Având în vedere că industria automobilistică este omniprezentă în lume, există în prezent diverse standarde privind documentele implicate, precum și diverse rețele regionale de EDI.

Stiai ca Ford a ales sa lucreze cu solutia noastra?

Noi asiguram schimbul de documente EDI intre producatorii de componente, piese si accesorii auto.

Stiai ca Ford a ales sa lucreze cu solutia noastra? Noi asiguram schimbul de documente EDI intre producatorii de componente, piese si accesorii auto.