Care este abordarea optima pentru trainingul EDI?

Atunci cand se vorbeste despre EDI, intrebarile adresate sunt mereu aceleasi: ‘Este oare mai bine sa imi externalizez task-urile legate de EDI sau sa le gestionez in-house?’. Aceeasi intrebare se aplica si la trainingul EDI. Cu toate ca varianta cea mai buna poate parea sa pastrezi trainingul in-house, este recomandabil de fapt sa externalizezi trainingul EDI si sa lasi totul in seama specialistilor. Acestia sunt mult mai bine calificati sa prezinte materialele intr-un mod care le face accesibile oricarui nivel de intelegere. Prin externalizarea serviciilor tale de training EDI, vei putea apela in continuare la serviciile de suport.

Sursa: https://image.freepik.com/free-vector/social-media-marketing-training-vector_23-2147495343.jpg

Care sunt beneficiile tale daca alegi sa externalizezi trainingul EDI

Cu toate ca tehnologia EDI este pe piata de peste 30 de ani, inca nu a castigat suficient teren cat sa ofere lumii un numar mare de specialisti EDI care sa acopere nevoile pietei. A fi un trainer EDI vine cu multe cerinte, in afara de cerinta de baza de a sti informatiile din material: trebuie sa poata prezenta textul intr-un mod captivant si sa aiba capacitatea de a simplifica notiuni complexe.

Bineinteles, poti invata cum sa-i inveti pe altii. Dar asta presupune resurse financiare mari, care pot fi inoportune pentru tine. In plus, un consultant EDI are deja cunostintele necesare pentru a transmite informatiile si altora, fiind in acelasi timp la curent cu ultimele tehnologii moderne.

Externalizarea trainingului EDI nu este o posibilitate doar pentru companiile mari, cu capacitati financiare foarte bune. Dimpotriva, este foarte accesibila si celor mici – permitandu-le sa isi instruiasca angajatii, care deja necesitau training de dinainte.

Un angajament pe termen lung

Poate parea ca aceasta decizie va impacta modul in care beneficiezi de serviciile de suport. Cu toate asta, decizia nu are niciun astfel de impact – vei putea beneficia in continuare de suport oricand ai intrebari sau probleme.

Externalizarea trainingului EDI presupune stabilirea unei relatii de lunga durata cu un consultant care este gata sa intervina ori de cate ori situatia devine neclara. Asta inseamna si ca el sau ea va fi la dispozitia companiei tale ori de cate ori angajezi persoane noi pe departamentul EDI si este nevoie de training.

Profitul de pe urma investitiilor tale tehnologice va fi cu mult mai mare prin externalizarea trainingului EDI, avand in continuare acces la suportul atat de necesar.

Dupa cum se poate vedea, beneficiile pe ansamblu sunt mult mai mari daca alegi sa externalizezi serviciile de training EDI.