Ce ar trebui sa iti ofere un sistem EDI modern?

Pe masura ce trece timpul, piata sistemelor EDI continua sa se dezvolte, oferind mai multe solutii ca niciodata. Fiecare versiune noua care iese pe piata este considerabil mai buna si mai eficienta decat cele antecedente.

Exista companii care inca isi doresc sa aiba sisteme EDI in-house si care ar prefera sa se ocupe singure de toate procesele, dar tot mai multe companii isi muta atentia catre furnizorii EDI.

Poate te-ai gandit deja la implementarea EDI in compania ta, avand sentimentul general ca iti va fi util, dar poate nu stii ce sa cauti exact atunci cand analizezi piata pentru potentiali furnizori de EDI.

Sursa: http://getknowfacts.blogspot.ro/2016/08/what-is-edi-electronic-data-interchange.html

Mai jos iti prezentam un ghid al incepatorului care te va ajuta sa intelegi ce factori sunt esentiali in alegerea furnizorului:

    1. Traiasca tehnologia Cloud!

Tehnologia Cloud este o descoperire tehnologica relativ moderna care ofera companiilor de pretutindeni solutii accesibile si moderne pentru diversele lor provocari.

Practic Cloud inseamna ca poti fi mereu la curent cu afacerea ta printr-o simpla logare in cont, de pe orice dispozitiv mobil. Deci poti cu usurinta sa monitorizezi nivelul de stocuri ale companiei tale sau vizualiza orice update-uri recente de pe telefonul sau tableta ta, indiferent daca esti in masina, tren sau in aeroport.

Intregul sistem EDI va fi la cateva click-uri distanta, asa cum si trebuie sa fie.

     2. O solutie holistica pentru afacerea ta

Atunci cand vine vorba de implementarea EDI, multor companii inca le este groaza de procesul de instalare. Dimpotriva. Nu va fi nevoie de o multime de hardware si software care doar iti vor cheltui fondurile mai rapid.

Un sistem EDI modern se ocupa de toate pentru tine pentru ca tu sa nu ai de-a face cu un sir nesfarsit de achizitii cu care nu mai poti tine pasul. Tot ce trebuie sa faci este sa platesti o taxa lunara – la fel cum faci, de exemplu, si pentru telefonul tau mobil.

Atunci cand iei in calcul externalizarea operatiunilor tale EDI unui furnizor, este foarte important sa iti aduci aminte ca acelasi provider are echipe dedicate rezolvarii oricaror probleme tehnice care pot aparea pe parcurs. Atunci cand faci afaceri electronic, este foarte important sa iti amintesti de problema delicata a conformarii EDI.

Dar desigur, un bun furnizor de servicii EDI trebuie sa se asigure de asemenea ca integrarea de noi parteneri are loc rapid si eficient, fara ca procesul sa dauneze relatiei tale cu acestia.

    3. Scalabilitatea este o optiune foarte valoroasa

Atunci cand ai un sistem EDI in-house, cel mai probabil nu vei mai avea parte de liniste prea curand. Aceasta se va intampla deoarece pe masura ce afacerea ta creste, va fi tot mai dificil sa oferi mentenanta si sa upgradezi sistemul pentru a te asigura ca totul merge perfect.

Cu toate acestea, un furnizor EDI va prelua problema in cauza si o va solutiona singur.

Companiile mici vor fi tratate la fel ca cele mari – chiar daca ai o afacere abia lansata, vei avea in continuare acces la cele mai importante si variate functionalitati. Un furnizor EDI va instala si fiecare update care le este disponibil, iar tu poti ramane mereu la curent cu ce este nou.

      4. Preturile accesibile sunt de nelipsit

Cat cheltui va fi mereu un factor foarte important de luat in considerare inainte de a alege o noua ruta pentru compania ta. Majoritatea furnizorilor EDI vor tarifa exact pentru cat utilizezi – ideal pentru companiile care nu au multe documente de schimbat sau care cel putin nu vor avea multe in viitorul apropiat. Dar prin natural or, companiile sunt menite sa creasca. Si pe masura ce cresc, va creste si cantitatea de date schimbate. Pentru aceasta, DCA Ventures ofera planuri de tarifare nelimitat pentru a acoperi toate nevoile tale.

Daca esti gata sa faci acest nou pas si vrei sa afli cum EDI iti poate ajuta afacerea, contacteaza-ne cu incredere.